Un dornean de 72 de ani accidentat după ce a căzut de pe cal, în drum spre o proprietate a sa de la Panaci

Ieri după amiază, pe la ora  17.00, Poliția municipiului Vatra Dornei a fost sesizată de Spitalul municipal Vatra Dornei, despre faptul că la această unitate medicală a fost adus un bătrân de 72 ani, din localitate, care prezenta mai multe leziuni.

În urma cercetărilor s-a stabilit că în dimineața zilei de ieri, dorneanul în vârstă a pornit călare spre un teren pe care-l deține împreună cu alți șase frați, situat în locul denumit Sășu Popi, de pe raza satului Catrinari, comuna Panaci. În timpul deplasării, cel mai probabil s-a dezechilibrat și a căzut de pe cal, în condițiile unui teren accidentat  și a unui pârâu îngust. În jurul orei 13.00, omul a fost găsit în  albia „Pârâul Scurt” de fratele acestuia care s-a deplasat în locul Dârmoxa și a cerut ajutor.

Victima a fost luată de la fața locului cu un autoturism de teren  de un localnic, după care a fost transportată la Spitalul municipal Vatra Dornei și ulterior transferată la U.P.U. Suceava.

Din verificările efectuate s-a stabilit că în cauză nu este vorba de un accident de circulație, locul în care se deplasa victima este închis circulației publice, iar leziunile suferite s-au produs în urma căderii accidentale de pe cal.

S-a întocmit dosar penal privind infracțiunea de „vătămarea corporală din culpă”.

 

Please follow and like us:

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *