Un elev de 14 ani de la Şcoala Generală nr.9 „Ion Creangă” Suceava a murit la banchetul de absolvire a clasei a VIII-a

Vineri seară,  după ora 23.00, Poliția municipiului Suceava a fost sesizată prin 112 cu privire la faptul că în sala de evenimente a unui compex Horeca din municipiul Suceava, unde se desfăşoară banchetul elevilor de clasa aVIII a a Şcolii Generale nr.9 „Ion Creangă” Suceava, unui elev de 14 ani i s-a făcut rău.

Echipa operativă ajunsă la faţa locului a aflat de la managerul sălii de evenimente și de la personalul sălii că unui băiat care participa la eveniment i s-a făcut rău și s-a sprijinit cu capul pe masă. Fiind verificat de către tatăl său care este cadrul didactic al Școlii ”Ion Creangă” și care participa și el alături de fiul său la eveniment, acesta a constatat că băiatul era practic inert și a încercat resuscitarea lui.

În scurt timp, la fața locului s-a prezentat un echipaj din cadrul SAJ Suceava care încercat de asemenea resuscitarea copilului. Manevrele de resuscitare s-au efectuat pentru o perioadă de aproximativ o oră, după care minorul a fost transportat de urgență la Spitalul Județean ”Sf. Ioan cel Nou” Suceava pentru continuarea manevrelor de resuscitare și îngrijiri de specialitate.

Din nefericire, medicii de la Spitalul  Județean de Urgență ”Sf. Ioan cel Nou” Suceava, au trebuit să constate decesul minorului. Din discuțiile cu personalul medical și cu celelalte persoane s-a stabilit că minorul suferea de epilepsie și alte afecțiuni medicale asociate.

Please follow and like us:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *