Un fălticenean băut la volan a lovit cu mașina autospeciala poliției plecată în urmărirea lui, la Mălini

La 24.01.2021, după ora 19.00, Poliția municipiului Fălticeni a fost sesizată prin 112 despre faptul că din satul Sasca Nouă, comuna Cornu Luncii, către satul Cornu Luncii, urmează să sosească autoturismul marca Audi al cărui șofer ar fi beat la volan.

La eveniment a fost dirijată patrula de poliție de serviciu din cadrul S.P.R. 7 Mălini, care în zona stației „Rompetrol” din localitatea Mălini, au depistat în trafic autoturismul marca Audi care se deplasa spre Mălini. Echipajul de poliție a depășit autoturismul în cauză, efectuându-i semnale acustice și luminoase pentru a opri. Autoturismul a oprit, apoi conducătorul auto a plecat în trombă spre localitatea Mălini.

Patrula s-a angajat în urmărirea autoturismului iar la aproximativ 50 metri de podul de peste pârâul Suha Mare, acesta a oprit brusc, șoferul a dat în marșarier, încercând să scape moment în care a intrat în coliziune cu autospeciala marca Dacia Logan care se afla în spatele său.

A fost identificat conducătorul auto Mircea H., de 64 de ani, din municipiul Fălticeni, care a fost testat cu aparatul etilotest rezultatul fiind de 0,59 mg/l alcool pur în aerul expirat și i s-au prelevat mostre biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.

De asemenea agentul de poliție, care conducea autospeciala de poliție, a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ.

S-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de „conducere pe drumurile publice a unui vehicul sub influența băuturilor alcoolice”.

 

 

Please follow and like us:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *