Un fălticenean beat a năvălit peste vecina vârstnică, agresând-o în miez de noapte. Individul s-a ales cu dosar penal și cu amendă pentru că nu avea declarație și nu purta mască

În noaptea de 28 octombrie ora 01.50,  Poliția municipiului Fălticeni a fost sesizată prin 112 de către o femeie în vârstă din localitate cu privire la faptul că vecinul ei Mihai B. i-a spart un geam de la locuință și a năvălit peste ea.

În urma cercetărilor s-a stabilit faptul că femeia a mai solicitate ocazional sprijinul vecinului ei de stradă, pentru a o ajuta la treburi gospodărești.

Noaptea trecută, în jurul orei 01.30, Mihai B., pe fondul consumului excesiv de băuturi alcoolice a pătruns fără drept în curtea locuinței femei, cerându-i acesteia de băut.  

Bătrâna  nu i-a permis accesul în locuință, însă individul a forțat ușa de acces de la bucătăria locuinței și a distrus cu pumnul geamul de la ușă apoi a pătruns, în interiorul bucătăriei, unde a  împins-o pe femeie, iar aceasta a căzut pe pardoseala camerei, suferind leziuni la nivelul mânii drepte.

În timpul efectuării cercetării la fața locului, Mihai B. a revenit la locuința victimei și având  în vedere că era agitat r a fost preluat de către polițiști în vederea transportării acestuia la Secția de Neuropsihiatrie Burdujeni.

Bâtrâna a cerut efectuarea de cercetări pentru săvârșirea infracțiunilor de: „lovirea sau alte violențe”, „violare de domiciliu” și „distrugere”, fiind întocmit dosar penal în acest sens. 

Mihai B. a fost sancționat  contravențional și cu amendă conform Legii nr. 55/2020, privind  lipsa declarației pe timpul nopții cât și a faptului că nu a purtat mască de protecție.

Please follow and like us:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *