Mopan Suceava
Evenimente

Un fălticenean de 65 de ani găsit mort în casă, la două zile după ce a primit pensia

Sâmbătă, 12 ianuarie a.c., pe la 11.20, Poliţia municipiului Fălticeni a fost sesizată prin SNUAU 112, de un bărbat despre faptul că vecinul său, I.G., de 65 de ani, din oraș, nu răspunde la telefon și nici la ușă.

La faţa locului s-au deplasat polițiștii din cadrul BOP – Compartimentul Siguranţă Publică şi Patrulare, la îndrumarea cărora a fost deschisă prin forţare uşa de acces în locuinţa lui I.G., în interiorul căreia l-au găsit pe acesta decedat pe patul din dormitor.

În urma cercetărilor s-a stabilit că I.G. locuia singur, soţia sa fiind plecată la muncă în Italia. La 10 ianuarie, acesta a primit pensia de la factorul poştal, iar în aceeaşi zi, pe la ora 15.42, a vorbit la telefon cu vecinul său. De la acea dată şi până în 12.01.2019, acesta nu a mai răspuns la telefon.

S-a constatat că celelalte uşi şi ferestre ale locuinţei nu prezintă urme de forţare, de asemenea, pe suprafaţa corpului cadavrului nu au fost identificate urme de violenţă. Din interiorul locuinţei nu se reclamă sustragerea vreunui bun.

Nu există suspiciuni cu privire la împrejurările în care a survenit decesul, I.G. fiind cunoscut de membrii familiei ca suferind de unele afecţiuni cardiace şi consuma în mod frecvent şi exagerat băuturi alcoolice. Urmează a se efectua necropsia pentru stabilirea cauzei decesului.

Please follow and like us:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *