Un flăcău de 15 ani, băut, a furat astă noapte o mașină Dacia – Logan la Fălticeni. Polițiștii au plecat în urmărirea lui și l-au reținut, blocându-l în trafic

Astă noapte pe la ora 01.15, Poliţia municipiului Fălticeni a fost sesizată prin 112 de un localnic de 59 de ani, despre faptul că, în noaptea de 09/10.03.2019, persoane necunoscute i-au furat autoturismul autoturismul Dacia Logan care era parcat pe strada Ana Ipătescu din localitate.

S-a procedat la declanșarea unei acțiuni de găsire a vehiculului, fiind alertate patrulele de siguranță publică de pe raza municipiului și a comunelor limitrofe, precum și polițiștii BIC care acționau pe raza municipiului.

În jurul orei 01.30 autoturismul a fost observat în trafic pe raza comunei Hârtop, de patrula din cadrul SPR 12 Preutești, au efectuat semnalele regulamentare de oprire. Deoarece conducătorul auto nu a oprit la semnalele polițiștilor s-a procedat la urmărirea autoturismului pe traseul Hârtop – Fălticeni totodată fiind alertate și celelalte echipaje de poliție.

Ulterior, autoturismul a fost interceptat pe strada Armatei de patrula de ordine publică. Conducătorul auto a ignorat semnalele luminoase și acustice ale polițiștilor astfel că s-a procedat la urmărirea și blocarea în trafic.

Procedându-se la imobilizarea și legitimarea conducătorului auto s-a stabilit că acesta se numește Ciprian T.I., de 15 ani, din municipiul Fălticeni. Fiind testat cu aparatul etilotest s-a constatat că acesta are o concentrație de 0.41 ml alcool pur în aerul expirat și i s-au recoltat probe biologice.

S-a întocmit dosar penal privind infracțiunile de „furt în scop de folosință”, „conducerea unui vehicul fără permis de conducere” și „conducerea unui vehicul sub influența alcoolului”.

Please follow and like us:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *