UN FORD FOCUS CONDUS DE UN BRAȘOVEAN A LUAT FOC PE ȘOSEA, LA FUNDU MOLDOVEI

Secția 11 Poliție Rurală Pojorâta a fost sesizată prin SNUAU 112 despre faptul că un autoturism a luat foc în timp ce se deplasa pe D.J 175 pe raza sat Colacu, comuna Fundu Moldovei.

La fața locului a fost identificat autoturismul în cauză, marca Ford Focus, înmatriculat în Italiala care  ars cu flacără deschisă bordul și instalația electrică, iar incendiul a fost lichidat înainte de a se propaga de către conducătorul auto, un bărbat de 61 ani din Brașov, de alți participanți la trafic și de pompierii voluntari ce au intervenit în primă fază la fața locului, ulterior ajungând și pompierii militari din cadrul detașamentul de Pompieri din cadrul ISU Bucovina Câmpulung Moldovenesc.

Din constatările pompierilor drept cauză a  incendiului a fost efectul termiccauzat de suprasolicitarea instalației electrice.

Conducătorul auto a declarat că nu are suspiciuni cu privire la cauza incendiului, estimând autoturismul  la  suma de 2500 Euro, fără a putea da o valoare a prejudiciului fără un deviz prealabil de lucrare din partea unui service autorizat, întrucât nu cunoaște cât ar costa o asemenea reparație.

În autoturism se aflau 5 persoane care s-au autoevacuat.

Please follow and like us:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *