Un frătăuțean a uitat unde și-a lăsat calul și căruța, a reclamat Poliției că i-au fost furate, animalul a adus atelajul acasă, pe seară

Un gospodar din Frătăuții Noi s-a făcut de pomină după ce a reclamat la poliție că hoții i-au furat din ogradă faetonul și calul înșeuat în miezul zilei de 17 noiembrie a.c. Calul și căruța au ajuns singure spre seară  la poarta proprietarul care a recunoscut că nu mai vrea continuarea cercetărilor.  

Polițiștii din cadrul Secției 4 Poliție Rurală Gălănești au transmis că, în continuarea cercetărilor privind faptul că la 17.11.2019, ora 10:35, patrula de siguranță publică din cadrul Secției 4 Poliție Rurală Gălănești a fost sesizată prin 112 de către Gheorghe P. din Frătăuții Noi, s-a constatat că lucrurile nu stau chiar așa. El a reclamat că i-a fost furat calul și atelajul hipo din curte. A  doua zi, pe  18.11.2019 bărbatul a fost audiat din nou și a declarat că în seara precedente a găsit atelajul hipo și calul în apropierea locuinței sale și că de fapt nu i-au fost furate, ci doar a lăsat calul nesupravegheat. Ca atare, nu mai dorește continuarea cercetărilor.

Please follow and like us:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *