Un frătăuțean a vrut să plece la război în Ucraina, după ce s-a certat cu nevasta. Beat la volan, a fost oprit de polițiști în Siret (Foto: Alo Iași.ro)

Un bărbat de 53 de ani din Frătăuții Vechi a hotărât aseară să plece la război în Ucraina, după ce s-a certat cu nevasta.

S-a urcat în mașina familiei, un VW Golf , deși nu avea permis de conducere, și a pornit către vama Siret, nu înainte de a se chercheli bine la birtul din sat.

Ajungând în orașul Siret, pe strada Alexandru cel Bun, a fost oprit pe la ora 20.30 de o patrulă a Poliției. Fiindcă emana halenă alcoolică, a fost testat cu aparatul etilotest, rezultând o alcoolemie de 0,96 la mie, în aerul expirat.

A fost condus la spital pentru a i se preleva probe fiziologice în vederea stabilirii exacte a alcoolemiei. În intervalul de 40 de minute care s-a scurs între cele două prelevări de probe, bărbatul s-a destăinuit polițiștilor, explicându-se că are viață grea acasă cu nevasta, cu care s-a certat chiar aseară.

Pentru a scăpa de povară, a decis că este potrivit să treacă granița în Ucraina, să lupte în războiul de acolo. Numai că bărbatul, în graba lui de a ajunge pe front, nu-și luase cu el pașaportul și nici alte documente de identitate, nici măcar permisul auto.

În acest fel, bărbatul din Frătăuții vechi nu a putut să plece la război, mai mult, a fost nevoit să se întoarcă acasă la nevasta cicălitoare și în plus, s-a ales cu dosar penal pentru conducerea sub influența alcoolului și conducere fără permis.

Please follow and like us:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.