Un gălățean beat, amator de plimbări noaptea prim munți cu mașina lui 4X4. s-a răsturnat pe un într-un fânaț la Brodina, rămânând încarcerat

Astă noapte, pe la ora 23:35, lucrători din cadrul Poliţiei oraşului Vicovu de Sus, au fost sesizaţi prin 112 de către un bărbat de 51 ani, din municipiul Galați, cu privire la faptul că s-a răsturnat cu un autoturism de teren în zona Cununschi de pe raza comunei  Brodina, pe un teren cu fânețe  și a rămas încarcerat.

Polițiștii și un echipaj de pompieri  de la Vicovu de Sus s-au deplasat la fața locului cu ajutorul unei autospeciale din cadrul Sectorului de Poliție de Frontieră Brodina.

A fost identificat un automobil marca Toyota răsturnat pe partea stângă, iar în interior se afla gălățeanul ghinionist, acesta fiind extras din autoturism și transportat cu autospeciala din cadrul Sectorului de Poliție de Frontieră Brodina până la autospeciala SMURD, de unde a fot preluat și transportat la Spitalul Municipal Rădăuți.

Din primele cercetări a rezultat faptul, că la data de 15.10.2020, în jurul orelor 23,30, în timp ce se deplasa la volanul automobilului de teren pe un drum amenajat pe terenul cu fânețe ce aparține unui gospodar din localitate  nu a mai văzut drumul, a urcat o pantă, a pierdut controlul asupra direcției de deplasare, răsturnându-se pe o parte, și rămânând încarcerat în autoturism.

Bărbatul de 51 de ani a fost diagnosticat cu „Traumatism coloană cervicală”, fiind transportat cu un echipaj al ambulanței la Spitalul Județean Suceava, pentru consult de specialitate.

Conducătorul auto a fost testat cu aparatul alcooltest, rezultatul fiind de 0,68 mg/l alcool pur în aerul expirat, acesta refuzând recoltarea mostrelor biologice de sânge în vederea determinării cu exactitate a alcoolemiei.

Cercetările sunt continuate privind săvârşirea infracţiunii de „vătămare corporală din culpă”.

 

Please follow and like us:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *