Un gălățean care se întorcea cu mașina din Italia s-a rătăcit în drum spre casă, la miez de noapte în codrii Panaciului, bazându-se pe aplicația GPS

În noaptea de 27.01.2022, ora 00.47, un bărbat a apelat SNUAU 112, unde a sesizat faptul că s-a rătăcit pe raza satului Glodu, comuna Panaci.

Acesta i-a relatat dispecerului  faptul că se află pe un drum forestier. Au fost constituite în regim de urgență mai multe echipaje și au fost demarate activități de căutare.

Un echipaj din cadrul Secției 15 de Poliție Rurală, s-a deplasat pe raza comunei Panaci, sat Glodu, unde a fost identificat apelantul în persoana unui bărbat de 49 ani, din comuna Rădești, județul Galați, care se afla pe un drum forestier necatalogat și închis circulației publice aflat la intersecția cu D.J. 174.

Acesta a declarat polițiștilor faptul că a venit din Italia, cu autoturismul Suzuki Grand Vitara, proprietatea sa și se deplasa către localitatea de domiciliu situată în comuna Rădești, județul Galați.

Pentru a nimeri drumul spre casă a introdus în aplicația GPS,  numele localității unde dorea să ajungă iar aparatul GPS., l-a direcționat pe raza comunei Panaci, sat Glodu, unde a părăsit D.J. 174, a intrat din neatenție pe un  drum forestier, care la scurt timp a devenit impracticabil iar din acest motiv, a apelat  la 112, solicitând ajutor.

Bărbatul a fost preluat de către echipaj  și a fost direcționat către localitatea natală, comuna Rădești, județul Galați. (foto: pixabay.com)

Please follow and like us:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.