Un călugăr beat de la Mănăstirea Putna a intrat aseară cu duba Mercedes în curtea unui putnean, trecând prin poartă

La 04.12.2019, pe la ora 19:51, polițiștii din cadrul Secției 4 Poliție Rurală Gălănești au fost sesizați prin 112 de către Ilarion C.., din comuna Putna, cu privire la faptul că un automobil i-a provocat distrugeri la poartă.

La fața locului a fost identificat conducătorul autoutilitarei marca Mercedes-Benz Sprinter Dănuț Mocănașu, călugăr la Mănăstirea Putna, de 54 de ani, care a recunoscut faptul că în timp ce se afla la volanul autoutilitarei și se deplasa din localitatea Bivolărie către centrul comunei Putna, pe fondul oboselii și a consumului de băuturi alcoolice, a pierdut controlul auto, a pătruns pe contrasens și a lovit poarta gospodăriei lui Ilarion C.. A trecut prin poartă și s-a oprit în zidul casei vecinului, care este totodată delimitare a proprietății între cele două familii.

Dănuț Mocănașu, pe numele său de monah părintele  a fost testat cu aparatul etilotest rezultatul fiind de 0,87 mg/l alcool pur în aerul expirat, iar ulterior i s-au recoltat probe biologice pentru stabilirea alcoolemiei.

S-a întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracțiunii de „conducerea unui vehicul pe drumurile publice sub influența alcoolului sau a altor substanțe”.

Please follow and like us:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *