Actualitate

Un gospodar panicat din Ruși Mănăstioara a pus poliția în acțiune, reclamând că i-a fost furat vițelul. Animalul a fost găsit păscând liniștit pe imaș

Polițiștii secției de Poliție Rurală Ipotești au fost puși aseară la treabă de un gospodar panicat din satul Ruși Mănăstioara, care a reclamat că hoții i-au furat vițelul.

La 26.06.2023, ora 18:05, lucrătorii SPR 2 Ipotești au fost sesizați direct de către N.C., de 41 ani, din comuna Udești, sat Ruși Mănăstioara, despre faptul că din fața locuinței sale i-a fost furat un vițel.

În dimineața zilei de ieri, în jurul orei 10.00 acesta a lăsat vaca împreună cu vițelul la păscut pe imașul din fața casei sale. La ora 12.00 a verificat existența animalelor, acestea fiind pe imaș la pășunat, vaca fiind prinsă în lanț, iar vițelul lăsat liber. Pe la ora 13.00, bărbatul a observat că lipsește vițelul și a anunțat organele de poliție susținând că i-a fost sustras de persoane necunoscute. S-au efectuat cercetări pentru identificarea hoților, fără succes.

Din fericire, în cursul aceleași zile, pe la ora 20.50, lucrătorii de poliție din cadrul SPR 2 Ipotești au fost anunțați telefonic de către persoana care a reclamat furtul, cu privire la faptul că în jurul orei 20.30, a găsit vițelul reclamat ca fiind furat păscând pe imașul satului, furtul neconfirmându-se.

Please follow and like us:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *