Un hoț de 14 ani care a furat o geacă ”de marcă” în bazarul Voința de la Rădăuți, a fost prins după două săptămâni de către păgubită și predat poliției

Ieri pe la orele 11.00, polițiștii rădăuțeni au fost sesizați prin 112 de către o femeie din municipiul Rădăuți, cu privire la faptul că a avut loc un furt în bazarul „Voința”.

Pe strada Piața Unirii, a fost identificată apelanta și lângă aceasta minorul L. E. de 14 ani din comuna Satu Mare acesta fiind indicat de apelantă ca autor al faptei.

Cu privire la cele întâmplate, apelanta a declarat verbal faptul că în urmă cu aproximativ două săptămâni, în timp ce se afla în bazarul „Voința” unde deține un magazin de haine, în timp ce nu era atentă, i s-a sustras o geacă ”de marcă”, fără a cunoaște cine este autorul faptei. Două săptămâni mai târziu,  în ziua de 14.11.2019, în jurul orei 11.00, în timp ce mergea prin Piața Unirii, la observat pe minorul care a trecut pe lângă ea îmbrăcat cu geaca pe care  o furase și astfel l-a prins și a apelat numărul de urgență 112.

Fiind întrebat despre aspectele sesizate, micul hoț a recunoscut comiterea faptei și totodată i-a achitat apelantei contravaloarea gecii în sumă de 180 de lei.

În cauză se efectuează cercetări pentru săvârșirea infracțiunii de „furt”, cauză ce va fi soluționată procedural de către Poliția Municipiului Rădăuți.

 

Please follow and like us:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *