Un hoț de 15 ani din Ciocănești a furat o mașină din Vatra Dornei și s-a răsturnat cu ea pe calea ferată

Sâmbătă după amiază, Poliția municipiului Vatra Dornei a fost sesizată despre faptul că pe str. Podu Verde din municipiu, o mașină este răsturnată pe calea ferată.
Polițiștii au identificat la fața locului autoturismul implicat în accident având număr de înmatriculare provizoriu. S-a stabilit faptul că vehiculul este proprietatea unui bărbat de 40 de ani, din oraș.
În urma verificărilor s-a stabilit că autovehiculul a fost sustras de către un tânăr de 15 ani de loc din comuna Ciocănești, din apropierea locuinței proprietarului, mașina fiind lăsată neasigurată. Cheile au fost luate de către același făptuitor minor dintr-un alt autoturism al proprietarului, care era parcat în apropiere și din interiorul căruia el a încercat sustragerea casetofonului auto.
S-a stabilit că minorul a condus autovehiculul pe str. Podu Verde din Vatra Dornei din direcția Vatra Dornei – Iacobeni și pe fondul vitezei neadaptate și a neatenției în conducere a pierdut controlul asupra direcției de deplasare a intrat pe sensul opus de circulație unde s-a răsturnat pe calea ferată.
În urma impactului autovehiculului micul hoț de mașini a suferit leziuni corporale ușoare.
Acesta a fost testat cu aparatul etilotest rezultând o concentrație de 0,16mg/l alcool pur în aerul expirat și i s-au recoltat probe biologice de sânge.
Numerele de înmatriculare provizorii au fost atribuite autoturismului implicat în accident acestea fiind expirate din data de 20.05.2017, și, desigur, conducătorul auto nu poseda permis de conducere.
S-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de „furt calificat”, tentativă la infracțiunea de „furt calificat”, „conducerea unui vehicul neînmatriculat”, „conducerea unui vehicul fără permis de conducere” și „vătămarea corporală din culpă”.

Please follow and like us:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *