Un hoț de bicicletă din fața Casei de Cultură, prins pe Traian Vuia, în fața Inspectoratului Județean de Jandarmi

Faptul că bicicletele sunt tot mai interesante pentru hoți, rezultă din numărul tot mai mare al indivizilor care doresc să pună mâna pe astfel de mijloace de transport din categoria velocipedelor,  în județul Suceava.  

La 17.07.2019, orele 20:25, Poliția municipiului Suceava a fost sesizată prin 112 cu privire la faptul că un bărbat a furat o bicicleta „Omega” din zona Esplanadei „Casei de Cultură” de pe str. Ștefan cel Mare.

Polițiștii au identificat în fața Casei de Cultură  pe apelantul  de 42 de ani,  care a relatat faptul că, în timp ce se afla în zona pietonală de pe strada Ștefan cel Mare, un bărbat  i-a sustras bicicleta după care a plecat cu ea  înspre restaurantul Mc`Donalds.

Patrula de siguranță publică a depistat la intersecția străzilor Calea Unirii cu Strada Traian Vuia un bărbat care se deplasa pe o bicicletă verde fosforescent înspre sediul Inspectoratului Județean de Jandarmi. Persoana a fost identificată ca fiind Ion O., de 38 ani, din municipiul Suceava. Acesta a fost condus la sediul Poliției Municipiului Suceava pentru continuarea cercetărilor și întocmirea documentelor de constatare.

Bicicleta a fost predată proprietarului pe bază de dovadă.

A fost întocmit proces-verbal de constatare a infracțiunii flagrante.

 

Please follow and like us:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *