Un ieșean a murit în atelierul de reparații Rolex din Suceava, strivit de platforma unui camion adus pentru reparații

Un bărbat de 38 de ani din Iași și-a pierdut viața ieri după amiază într-un accident nefericit care s-a produs în incinta unei firme din municipiul Suceava.

Pe la ora 17.00, Poliția municipiului Suceava a fost sesizată prin 112 de către un angajat al SC Rolex SRL Suceava, cu privire la faptul că în parcarea societăţii a avut loc un accident în urma căruia a decedat o persoană.

Polițiștii au stabilit că ieri, un angajat al SC Panequip SRL Iaşi s-a deplasat la atelierul SC Rolex SRL Suceava pentru a prelua autocamionul societăţii ce a fost adus cu o zi înainte pentru reparaţii. A venit însoţit de H.G. de 38 ani, din Iași, care urma să se întoarcă acasă cu autoturismul cu care au venit la firmă.

Cei doi, împreună cu şeful atelierului, au mer să vadă cala platformei camionului, la care au fost efectuate reparaţii. Reprezentantul firmei a desfăcut centura de siguranţă a calei iar aceasta a căzut instantaneu şi l-a lovit în cap pe H.G. care se afla în spatele platformei. Bărbatul  a rămas imobilizat sub cală iar echipajul medical sosit la faţa locului a constatat că a decedat.

S-a întocmit dosar penal privind infracţiunea de „ucidere din culpă”.

Please follow and like us:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *