Un botoșănean cu casă în Horodnic dus în comă la spital după ce a înghițit medicamente cu alcool

În dimineața zilei de vineri,10.05.2019, la ora 03.02, ofițerul de serviciu din cadrul Poliției Municipiului Rădăuți a fost sesizat de către Spitalul Municipal Rădăuți, cu privire la faptul că un bărbat 35 ani a ingerat voluntar medicamente și alcool.

În urma verificărilor efectuate a rezultat că bărbatul și soția sa, ambii din municipiul Botoșani, dețin o casa în comuna Horodnic de Sus.

Vineri dimineață, în jurul orei 00.30, în timp ce se aflau la locuința din Horodnic, femeia a observat că soțul său se simte rău, motiv pentru care a apelat SNUAU 112, solicitând la fața locului un echipaj de ambulanță.

Din investigațiile efectuate s-a stabilit că bărbatul a ingerat voluntar medicamente și alcool, acesta suferind de afecțiuni psihice, respectiv tulburare bipolară, fiind internat de mai multe ori la Secția de Psihiatrie a Spitalului Municipiului Rădăuți.

Bărbatul a fost preluat de către echipajul medical sosit la fața locului și transportat la Spitalul Mun. Rădăuți pentru îngrijiri medicale de specialitate, fiind diagnosticat cu „ingestie voluntară de medicamente și alcool”, aflându-se în stare comatoasă.

În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ,,vătămare corporală din culpă”.

Please follow and like us:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *