Mopan Suceava
Actualitate

Un individ acuzat de tâlhărie în magazinul ”Profi” de pe strada Tineretului din Burdujeni, reținut cu propunere de arestare

Un individ de 22 de ani din municipiul Suceava, Ștefan Semian, va fi prezentat astăzi instanței cu propunere de arestare preventivă, pentru săvârșirea infracțiunii de tâlhărie.

El este acuzat că în data de 14 februarie a .c., a sustras mai multe mărfuri din incinta magazinului ”Profi” de pe strada Tineretului din cartierul Burdujeni. Când o vânzătoare a încercat să-l împiedice să iasă din magazin cu bunurile furate, individul care nu era la prima faptă de acest gen, a agresat-o/

Potrivit IPJ Suceava, în ziua aceea, pe la ora 18.30, Secția de Poliție Burdujeni a fost sesizată telefonic de o angajată la magazinul „Profi”, de pe strada Tineretului, din municipiul Suceava, despre faptul că a fost agresată în momentul în care a încercat să oprească la ieșire din magazin, o persoană care  furase produse din unitate.

Din verificări a rezultat că în seara de 14.02.2018, în jurul orei 18:15,  femeia, în calitate de șef de tură la SC Profi Romfood SRL, din cartierul Burdujeni, a fost anunțată de colege despre faptul că în magazin a intrat un tânăr, care în trecut a mai sustras bunuri din magazin, însoțit de un alt tânăr.

Pentru a preveni un alt furt, gestionara s-a postat în zona intrării, unde, în momentul în care cel de-al doilea tânăr a vrut să iasă, a observat că avea o sacoșă cu mai multe produse alimentare sustrase din magazin. I-a solicitat acestuia să se oprească, moment în care, tânărul a îmbrâncit-o și și-a continuat deplasarea, însă Bujorean Maria l-a prins de mână, dar acesta a lovit-o și a fugit.

Conform celor declarate de persoana vătămată, cel care îl însoțea pe tânărul care a agresat-o și pe care-l cunoaște ca fiind autor al altor furturi din magazin, se numește Petrică Semian.

La scurt timp, după ce cei doi au fugit de la fața locului, la aproximativ 20 metri a fost găsită o sacoșă în care se aflau bunurile sustrase, care au fost ridicate în vederea tratării din punct de vedere criminalistic.

În cauză s-a întocmit dosar penal privind săvârșirea infracțiunii de „tâlhărie calificată”.

Urmare a raportulului  de eveniment de la acea dată, în baza probatoriului administrat, ieri 21 februarie s-a dispus reținerea lui Ștefan Semian, de 22 ani și Petru Semian, ambii din municipiul Suceava, pentru comiterea infracțiunilor de „tâlhărie calificată” și „furt calificat”, cei doi fiind introduși în arestul IPJ Suceava.

Astăzi Ștefan Semian urmează a fi prezentat instanței cu propunere de arestare preventivă.

Please follow and like us:

One thought on “Un individ acuzat de tâlhărie în magazinul ”Profi” de pe strada Tineretului din Burdujeni, reținut cu propunere de arestare

  • curios… acuma e liber bine-mersi ciudata poveste parca mai avea o talharie cand a fugit la iasi sau un dosar cu altceva,oricum.. vom vedea sageata lui tolea in continuare cu tupeu probabil nu se va potoli..

    Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *