Un individ beat a intrat cu o autoutilitară neînregistrată într-o mașină parcată în fața unui magazin din Fundu Moldovei. Bărbatul de 32 de ani nu avea permis de conducere

În noaptea de duminică spre luni, pe la ora 00.37, Poliția municipiului C-lung Moldovenesc, a fost sesizată prin „S.N.U.A.U. 112” despre faptul că, un autoturism a fost avariat în parcarea unui magazin de pe raza comunei Fundu Moldovei.
Polițiștii deplasați operativ la fața locului au stabilit faptul că un localnic de 32 de ani, aflat sub influența băuturilor alcoolice, a condus o autoutilitară fără plăcuțele cu numărul de înmatriculare pe raza localității, până în parcarea unui magazin și a intrat în coliziune cu autoturismul oprit al victimei, după care, a aplecat de la fața locului, fiind identificat de polițiști pe DJ 175, din comuna Fundu Moldovei.
În urma verificărilor efectuate, polițiștii au constatat faptul că bărbatul de 32 de ani nu posedă permis de conducere pentru nicio categorie auto, iar autoutilitara nu este înmatriculată, fiind radiată din circulație.
Totodată, întrucât emana halenă alcoolică, conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind de 1,20 mg/l alcool pur în aerul expirat, după care, la spital, i s-au recoltat probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.
În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracțiunilor de ,,conducerea unui autovehicul neînmatriculat”, ,,conducerea unui autovehicul fără permis de conducere” și „conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe”, ce va fi soluționat procedural.

Please follow and like us:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *