Un individ care a tâlhărit un minor de 17 ani pe strada Tineretului din Burdujeni, prins și dus în arest

IPJ Suceava a anunțat că în continuarea cercetărilor privind un act de tâlhărie comis în 29.01.2021 pe strada Tineretului – cartierul Burdujeni din municipiul  Suceava în dauna lui minor de  17 ani, a fost identificat autorul, care a fost prins și introdus în arestul Poliției.  

În fapt, în data de 29.01.2021, în  jurul orelor 19.20-19.30 în timp ce băiatul de 17 ani se deplasa pe strada Tineretului din municipiul Suceava, ajungând în dreptul barului Puma Pro, a fost acostat de către un tânăr pe care îl ştia din vedere, acesta cerându-i să scoată toţi banii pe care îi avea asupra sa. Minorul a scos portofelul din buzunar, înmânându-l  autorului, care a scos din el suma  de 450 lei, după care i-a aruncat înapoi portofelul gol persoanei vătămate.

  S-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de „tâlhărie calificată”.

În urma probatoriului administrat, s-a reuşit identificarea autorului tâlhăriei, acesta fiind  Ursu Ciprian Robert, de 20 ani, din municipiul  Suceava.

La data de 04.02.2021, procurorul de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Suceava a dispus punerea în mişcare a acțiunii penale faţă de individul de 20 de ani iar prin ordonanţa emisă de Poliţia Municipiului Suceava – Biroul Investigaţii Criminale, a fost dispusă măsura reţinerii pentru o perioadă de 24 de ore faţă de inculpatul Ursu Ciprian Robert.

Cercetările sunt continuate față de acesta sub aspectul săvârşirii infracţiunii de „tâlhărie calificată”.

Please follow and like us:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *