Un individ din Bilca, venit acasă beat, și-a bătut nevasta cu cureaua, la ceas de noapte. S-a emis ordin de protecție împotriva lui

La data de 08.11.2021, orele 23:50, lucrătorii  de poliție din cadrul Secției 4 Poliție Rurală Gălănești au fost sesizați direct de către o femeie din comuna Bilca cu privire la faptul că a fost agresată fizic de către soțul ei M.B..

S-a stabilit că femeia agresată locuiește împreună cu soțul ei, fiica sa, ginerele cât și cu mama sa.

În seara de 08.11.2021, în jurul orei 23:20, aceasta a fost lovită de mai multe ori cu o curea peste spate de către soțul ei M.B., suferind mai multe echimoze.

Polițiștii l-au găsit în casă pe bărbat, aflat sub infuiența băuturilor alcoolice care  a susținut că nu și-ar fi bătut soția, în ciuda evidențelor.  

S-a întocmit formularul de evaluare a riscului, rezultând că există risc iminent asupra vieții și integrității victimei. Împotriva bărbatului agresiv M.B. a fost emis un ordin de protecție provizoriu, valabil pentru perioada 09-14.11.2021, susnumitul fiind obligat să părăsească temporar imobilul de domiciliu  și având interdicția de a se apropia la o distanță mai mică de 100 metri față de soția sa.

Bocanci Milică a declarat că va locui în această perioadă la domiciliul mamei sale.

Femeia bătută a formulat plângere împotriva soțului, în cauză fiind întocmit un dosar penal privind săvârșirea infracțiunii de „violență în familie”.

 

Please follow and like us:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.