Mopan Suceava
Actualitate

Un individ din Bogdănești și-a omorât fratele cu un cuțit, conflictul pornind de la câțiva baloți de paie

La 18.08.2023, ora 14.28, Politia mun. Falticeni a fost sesizată prin SNUAU 112 de catre Dumitriu Lucia din comuna  Bogdanesti, despre faptul ca are loc o bătaie între vecini, iar unul dintre aceștia a fost lovit cu  un cuțit.

În urma cercetărilor s-au constatat urmatoarele :

Ieri, 18 august, polițiștii fălticeneni au fost anunțați prin 112 că în comuna Bogdănești doi frați s-au luat la bătaie iar unul dintre ei a foet înjunghiat cu un cuțit, de celălalt.

Concret, în jurul orei 14.15, în urma unui conflict spontan între frații Samson Gheorghiță, de 44 ani și Samson Constantin, de 43 ani, cu referire la împărțirea unor baloți de paie, Samson Constantin l-a înjunghiat pe Samson Gheorghiță cu un cuțit în zona abdomenului, ambii fiind sub influența băuturilor alcoolice. La locul infracțiunii – locuința comună a celor doi, s-a deplasat un echipaj al ambulanței care la ora 15.50 care a constatat decesul lui Samson Gheorghiță. Autorul a fost identificat la fața locului.

Victima locuia împreună cu trei dintre frați în imobile diferite situate la aceeași adresă, toți fără ocupație, cunoscuți ca și consumatori de băuturi alcoolice.

Cadavrul lui Samson Gheorghiță a fost identificat în grădina imobilului, la examinarea externă fiind evidențiate plăgi produse prin lovire cu cuțit.

Trupul neînsuflețit  a fost depus la morga Spitalului Municipal Fălticeni, urmând ca necropsia să fie efectuată de către SML Suceava.

Cauza a fost preluată de către Parchetul de pe lângă Tribunalul Suceava, care a dispus punerea în mișcare a acțiunii penale față de Samson Constantin și reținerea pentru 24 de ore, începând cu data de 18.08.2023, ora 21. 40, sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de violență în familie, raportat la omor, să fie prezentat judecătorului de drepturi și libertăți cu propunere de arestare preventivă.

Please follow and like us:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *