Mopan Suceava
Actualitate

Un individ din Brodina a provocat un accident după ce a făcut o depășire chiar pe trecerea peste calea ferată, la Milișăuți

La data de 16.03.2022, în jurul orelor 10:30, Ioan G. de 22 de ani din comuna Brodina, pe când conducea o autoutilitară  marca Renault pe D.N 2 H din direcția municipiului Suceava către centrul orașului Milișăuți, ajuns la trecerea la nivel cu calea ferată prevăzută cu barieră de pe acel sector de drum, s-a angajat în mod neregulamentar, pe calea ferată, în depășirea autoturismului marca Citroen condus în aceeași direcție de o femeie de 38 de ani din comuna Grănicești.

Șoferița a început manevra de schimbare a direcției de mers la stânga pentru a pătrunde pe strada gării Milișăuți, moment în care a fost acroșată de autoutilitara condusă de Ioan G..

În urma impactului, ambele autovehicule au părăsit partea carosabilă spre stânga, autoturismul Citroen acroșând poarta de acces în curtea unui imobil.

Cele două autovehicule au suferit avarii femeia aflată la volanul Citroen-ului a suferit leziuni fizice. La spitalul Rădăuți i s-a stabilit diagnosticul contuzie coloană cervicală, contuzie cot stâng ..

Cei doi conducători auto au fost testați cu aparatul etilotest, rezultatele fiind negative, după care le-au fost recoltate probe biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.

Din primele verificări, rezultă faptul că vinovăția producerii evenimentului aparține lui Ioan G. care a efectuat o manevră de depășire în mod neregulamentar, pe calea ferată sau la mai putin de 50 de metri de aceasta. I s-a întocmit dosar de urmărire penală.

Please follow and like us:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *