Un individ din Burla și-a înjunghiat fratele la beție, într-o dispută pentru o bucată de pâmânt

Polițiștii au fost alertați marți după amiază despre faptul că doi frați din comuna Burla s-au luat la bătaie iar unul dintre aceștia l-a înjunghiat pe celălalt.

S-a stabilit că la data de 27.09.2022,  Juravle Augustin s-a deplasat la locuința fratelui său Cîrmaciu Dumitru, ambii din comuna Burla. În jurul orelor 17,00, pe fondul consumului de băuturi alcoolice, între cei doi a existat un conflict, împrejurare în care Cîrmaciu Dumitru l-a lovit cu un cuțit pe fratele său.

Victima a fost transportată la Spitalul Municipal Rădăuți unde i s-a stabilit următorul diagnostic:plagă înjunghiată torace posterior.

Cercetările au fost preluate de un procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Suceava

Prin cercetări s-a stabilit că în ziua de 27.09.2022, Juravle Augustin, de 53 ani, a venit la locuința fratelui său, Cîrmaciu Dumitru, de 55 ani, cei doi fiind vecini.

După ce au consumat împreună țuică, între cei doi a izbucnit un conflict verbal generat de o stare litigioasă mai veche, vizând pretenția lui Cârmaciu  la împărțirea în cote egale cu victima a a unui teren agricol ce era deținut  un frate defunct al celor doi, și care a fost însușită în întregime de către Juravle.

În timp ce se deplasa către ușă, Cîrmaciu Dumitru, a luat un cuțit de bucătărie și l-a lovit în spate pe Juravle Augustin .

S-a dispus reținerea pentru 24 de ore și ulterior arestarea pentru 30 zile a lui Cîrmaciu Dumitru.

Please follow and like us:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *