Un individ din căruia i s-a permis să ia resturi din lemn de la o anexă dezafectată, a dat iama în lemnele de foc ale Spitalului Municipal Vatra Dornei

Luni seară, după ora 18.00, un echipaj de poliție aflat în exercitarea atribuțiilor de serviciu pe raza municipiului Vatra Dornei a constatat în flagrant faptul că o un bărbat a  sustras material lemnos din curtea interioară a Secției de Boli Infecțioase – Spitalul municipal Vatra Dornei.

Polițiștii au aflat de la Vasile P. de 36 ani din Dorna Arini că anterior s-a înțeles verbal cu angajați ai unității medicale, pentru a lua o cantitate de material lemnos din curtea unității spitalicești provenită în urma demolării unei anexe.

Dar el a încărcat în autoutilitara personală, un Volkswagen Transporter în principal lemnul de foc achiziționat de spital, pentru încălzirea saloanelor.

În urma verificărilor efectuate de către lucrători din cadrul Ocolului Silvic Vatra Dornei, s-a constatat faptul că Vasile P. a sustras o cantitate totală de 1,43 metri cubi lemn de foc.

Prejudiciul cauzat a fost recuperat în totalitate, cantitatea de lemn fiind restituită reprezentanților Spitalului Municipal Vatra Dornei.

 În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt.

Please follow and like us:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.