Un individ din Drăgoiești care a tâlhărit în plină zi un bărbat pe Aleea Saturn, lângă Piața Mică, reținut și băgat în arest

Polițiștii suceveni au anunțat că au reușit să dea de urma individului care în data de 10.07.2022, în jurul orei 15.00, a tâlhărit un sucevean pe Aleea Saturn, în apropierea Pieței Mici din cartierul George Enescu. Victima a reclamat atunci că o persoană necunoscută l-a agresat fizic și l-a deposedat de portofelul în care păstra actul de identitate, un abonament TPL, mai multe cartele bancare și suma de 500 lei.

Lucrătorii din cadrul Biroului Investigații Criminale Poliția Municipiului Suceava au desfășurat activități investigative și de cercetare penală stabilind că autorul faptei comisă la data 10.07.2022 este numitul Cherariu Mihai, de 36 ani, din  comuna Drăgoiești.

Față de suspect a fost luată măsura preventivă a reținerii pentru o perioadă de 24 de ore urmând a  fi prezentat Judecătoriei Suceava în vederea luării față de acesta a măsurii arestului preventiv pentru 30 de zile.

Please follow and like us:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *