Un individ din Ipotești s-a ales cu dosar penal și a fost amendat pentru că a refuzat să achite cursa unui taximetrist

Astă noapte, după ora 3.00, un taximetrist din municipiul Suceava  a sesizat prin 112 faptul că un client refuză să achite contravaloarea cursei.

Polițiștii veniți la locul indicat de taximetrist, au aflat de la acesta că în jurul orei 02:50, a luat o comandă din zona restaurantului Nistru situat pe str. Calea Obcinilor. În mașină s-au urcat trei persoane, două tinere și un bărbat care au cerut să fie transportate în zona centrală. După ce a lăsat tinerele în două locații diferite, bărbatul rămas în automobil i-a solicitat taximetristului să îl ducă la Restaurantul Zona de pe str. Republicii. În momentul în care au ajuns la locul indicat bărbatul a refuzat să mai achite cursa de 27.19 lei, motiv pentru care taximetristul a apelat 112. Polițiștii l-au identificat și legitimat pe individ, un anume F.G., din  comuna Ipotești, care se afla sub influența băuturilor alcoolice. Acesta nu numai că a refuzat să achite cursa dar a și adresat cuvinte și expresii jignitoare taximetristului, tulburând ordinea și liniștea publică, motiv pentru care a fost condus la sediul poliției pentru continuarea cercetărilor.

Aici, F.G.  a fost de acord și i-a achitat contravaloarea cursei de 27.19 lei taximetristului

Ipoteșteanul s-a ales cu un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de abuz de încredere, totodată fiind amendat cu 600 de lei pentru tulburarea ordinii și liniștii publice.

Please follow and like us:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *