Un individ din Voievodeasa a furat bicicleta unui mușteriu de la barul local dar n-a ajuns departe fiindcă, beat fiind, a căzut de pe vehicul, zdrelindu-și fața

Duminică pe la  orele 15.00, patrula din cadrul Secţiei nr. 3 Poliţie Rurală Marginea a fost sesizată prin 112 cu privire la faptul că  un anume Petrică P. din comuna Sucevița, satul Voievodeasa, în timp ce se deplasa cu o bicicletă pe drumul comunal neclasificat, pe fondul consumului de alcool a căzut la sol și a suferit leziuni la nivelul feței. La aceeași oră, patrula de siguranță publică a fost sesizată prin 112 și de către V.M., cu privire la faptul că acel Petrică P. i-a furat bicicleta parcată în fața unui bar de pe raza satului Voievodeasa.

S-a stabilit că în jurul orelor 14.40, V.M. s-a deplasat cu o bicicleta la barul denumit „La Sărman”,  a parcat bicicleta în fața barului, după care a pătruns în interior. La scurt timp, în fața barului a ajuns Petrică P., sub influența băuturilor alcoolice și profitând de faptul că V.M. se  afla în interiorul barului, i-a sustras acestuia bicicleta și a plecat către ieșirea din satul Voievodeasa.  După ce a parcurs o distanță de aproximativ 500 de metri pe drumul comunal, s-a dezechilibrat și a căzut de pe bicicletă, suferind leziuni la nivelul feței.

 Petrică P. a fost găsit de polițiști ținându-se de  bicicleta furată de la V.M.. Bunul sustras a fost recuperat și predat proprietarului.

Petrică P. a refuzat să fie transportat la o unitate medicală pentru acordarea de îngrijiri medicale. Față de acesta urmează a se efectua cercetări pentru săvârşirea infracţiunilor de furt și vătămare corporală din culpă.

Please follow and like us:

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *