Un individ din Zamostea a dat buzna în plină zi în casa unei bătrâne de 74 de ani, încercând să o violeze. Femeia a scăpat și a anunțat polițiștii care l-au reținut pe agresor

Ieri după amiază, Secția 13 Poliție Rurală Bălcăuți a fost sesizată prin 112 de către o femeie de 74 ani, din comuna Zamostea, cu privire la faptul că V.M., din localitate a intrat peste ea în casă și a vrut să o violeze.

În urma cercetărilor s-a stabilit că, în data de 13.03.2021, în jurul orei 11.30, bătrâna se afla singură la locuința acesteia. La un moment dat, în imobil a intrat, consăteanul  V.M.. Acesta, profitând de starea vădită de vulnerabilitate a victimei, în vârstă de 74 de ani, a încercat să întrețină relații sexuale cu aceasta.

Femeia s-a opus, l-a împins iar acesta a renunțat la actele sale și a părăsit în cele din urmă locuința persoanei vătămate.

După administrarea probatoriului, s-a continuat urmărirea penală față de suspectul V.M. și la 13.03.2021, ora 23.00, s-a dispus față de acesta măsura  reținerii pentru 24 de ore, urmând să fie prezentat în data de 14.03.2021 la Parchetul de pe lângă Judecătoria Rădăuți cu propunere de arestare.

Suspectul a fost condus la CRAP din cadrul IPJ Suceava.

Cercetările sunt continuate privind infracţiunea de „violare de domiciliu” și „tentativă la infracțiunea de viol”.

 

Please follow and like us:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *