Mopan Suceava
Actualitate

Un individ și-a lovit și înjunghiat nevasta cu care este în divorț, în cartierul George Enescu din Suceava

Astăzi dimineață, pe la ora 07:35, Poliția Municipiului Suceava a fost sesizată prin 112 de o femeie de 34 ani din cartierul George Enescu, care a reclamat că a fost lovită  de soțul ei, acesta fugind apoi  undeva în spatele  Pizzeriei Luca de pe bulevard.

A fost constituită o echipă operativă de cercetare cu echipaje suplimentare de căutare a agresorului.

S-a stabilit că la data de 12.05.2023, în jurul orelor 07:30, femeia care ieșise din apartamentul de domiciliu din municipiul Suceava, bulevardul George Enescu, a fost așteptată ieșire de către soțul cu care este în proces de divorț, Cătălin Ionuț Molie, de 36 ani din municipiul Iași. care a interceptat-o când intenționa să iasă din locuință, a pătruns în interiorul apartamentului și a înjunghiat-o în zona capului și a zonei cervicale, după care a fugit.

Femeia a fost preluată de către un echipaj de ambulanță și transportată la Spitalul Județean în stare stabilă, conștientă, fiind diagnosticată preliminar cu plagă occipitală și cervicală, plagă ochi stâng.

În urma activităților de căutare individul a fost prins în jurul orei 08:30 în zona străzii Universității.

A fost încătușat și preluat de către polițiști, care efectuează cercetări sub aspectul infracțiunii de violență în familie, urmând ca după audieri și administrarea materialului probator să fie dispuse și măsuri procesuale față de Cătălin Ionuț Molie.

Please follow and like us:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *