Un licean de la Colegiul Tehnic Rădăuți și-a înjunghiat doi colegi în incinta restaurantului ”Mediterana”. A fost prins după 15 minute

Astăzi, in jurul orei 14:00 Poliția Municipiului Rădăuți a fost sesizată prin 112 cu privire la un conflict între 4 tineri în restaurantului ”Mediterana” din municipiul Rădăuți.

S-a stabilit că 4 elevi la Colegiul Tehnic Rădăuți, colegi de liceu în clasa a 11-a au mers la restaurantul respectiv, ulterior iscându-se un conflict spontan pe fondul căruia unul dintre tineri, în vârstă de 18 ani din comuna Burla i-a lovit pe doi dintre colegii săi, de 17 si 18 ani cu un cuțit, provocându-le răni mai multe răni care, din fericire, nu le-a pus viața în pericol.

După agresiune, autorul a fugit, însă polițiștii  l-au identificat identificat și prins în zonă,  după circa 15 minute de la apelul 112.  Tânărul a fost preluat în custodie pentru audieri și activități procedurale.

În urma cercetărilor efectuate în zonă a fost găsit și cuțitul folosit la agresiune.

În cauză s-a întocmit dosar penal, urmând a se dispune procedural prin unitatea de parchet competentă. După stabilirea tuturor circumstanțelor producerii evenimentului se vor dispune și măsuri procesuale față de autor.

Please follow and like us:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.