UN LOCALNIC DE 23 ANI, BEAT LA VOLAN, A INTRAT ÎNTR-O MAȘINĂ ȘI A ACCIDENTAT O FEMEIE DE 28 DE ANI ȘI DOI MINORI DE 3 ȘI 5 ANI, LA VICOVU DE SUS.

Ieri, 06.08.2018, în jurul orei 23.45, în timp ce conducea autoturismul pe strada Calea Cernăuți, din orașul Vicovu de Sus, un localnic de 23 de ani, aflat sub influența băuturilor alcoolice, nu a păstrat distanța regulamentară în mers, intrând în coliziune față-spate cu autoturismul condus de un bărbat de 31 de ani, din aceeași localitate.
În urma impactului, autoturismul condus regulamentar a părăsit partea carosabilă.
Din accident, a rezultat rănirea ușoară a unei femei de 28 de ani și a doi minori de 3 și 5 ani, toți localnici, pasageri în autoturismul condus de bărbatul de 31 de ani.
Cei doi conducători auto au fost testați cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ pentru bărbatul de 31 de ani și de 0,54 mg/l alcool pur în aerul expirat, pentru cel de 23 de ani, după care, la spital, li s-au recoltat probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.
În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de „vătămare corporală din culpă” și „conducerea unui vehicul sub influenţa alcoolului”, ce va fi soluționat procedural.

Please follow and like us:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *