Un Logan cu botoșăneni care veneau la muncă din Suceava s-a răsturnat în câmp, la Liteni. Patru persoane au fost rănite. Șoferul avea alcoolemia de 1,26 la mie, la ora 7 dimineața

La 26.05.2021, în jurul orei 07.00, A.D., un bărbat de 42 ani, din comuna Cristești, județul Botoșani, se deplasa dinspre localitatea de domiciliu către locul de muncă din municipiul Suceava, conducând autoturismul marca Dacia Logan pe D.J. 208 C. în zona orașului Liteni. În autoturism se mai aflau trei bărbați, toți din aceeași localitate.

La aproximativ 200 metri după ce a pătruns pe teritoriul județului Suceava, conducătorul auto nu a adaptat viteza la condițiile de drum, respectiv asfalt umed, iar într-o ușoară curbă la stânga a pierdut controlul asupra direcției de deplasare a autoturismului, a părăsit partea carosabilă și s-a răsturnat repetat, pe o distanță de aproximativ 60 metri, pe terenul agricol din dreapta drumului.

În urma accidentului rutier a rezultat vătămarea corporală gravă a doi dintre pasagerii din automobil și de  47 ani, respectiv 41 ani și vătămarea corporală ușoară a celui de-al treilea în vârstă de 23 ani precum și vătămarea corporală ușoară a lui A.D., șoferul autoturismului în cauză. Aceștia au fost preluați de patru echipaje medicale de urgență și transportat la UPU. Botoșani, din cadrul Spitalului Județean de Urgență Botoșani

Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultând o concentrație alcoolică de 1,26 mg/litru alcool în aerul expirat.

Please follow and like us:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *