Actualitate

Un lucrător al DRDP Iași – Secția Drumuri Naționale Botoșani, a pierdut lupta cu nămeții

Un mesaj transmis de Direcția Regională de Drumuri și Poduri Iași apelează la umanitatea care, desi o ascundem de cele mai multe ori sub felurite principii, se mai regăsește în sufletul multora dintre noi. Zilele trecute au fost grele și pentru românii din această parte a țării, care s-au văzut obligați să își restrângă proiectele zilnice până când vifornița se va potoli, dar mai ales pentru cei care au ieșit pe teren, pentru a diminua, apoi elimina efectele acestei ierni neașteptate la mijlocul lunii aprilie. Pompieri, polițiști, autorități locale dar mai ales drumarii care au făcut tot ce au putut pentru ca lucrurile să revină la normal.

Dar mai întotdeauna, în lupte sunt și victime. Una dintre acestea este Dumitru Ichim, un lucrător de 57 de ani, cu 33 de ani petrecuți la Secția Drumuri Naționale Botoșani. A  murit istovit, iar colegii lui de la Direcția Regională de Drumuri și Poduri Iași au transmis un mesaj pe care îl publicăm și noi:

 

Colectivul DRDP Iași a aflat cu tristețe despre decesul colegului Dumitru Ichim (57 ani), deservent utilaj în cadrul Secției Drumuri Naționale Botoșani.

Aflat în perioada de repaus după activitatea de deszăpezire desfășurată pe fondul atenționărilor „Cod roșu” de vreme severă, acesta a fost găsit fără suflare de către colegi în dimineața zilei de astăzi, 07 aprilie, în spațiul de odihnă destinat lucrătorilor amenajat la Districtul Săveni. În ceea ce privește cauzele și circumstanțele decesului, acestea sunt analizate de către organele de anchetă, singurele abilitate să facă precizări în acest caz.

Dumitru Ichim era angajat de 33 de ani în cadrul SDN Botoșani, timp în care a desfășurat activități specifice întreținerii drumurilor naționale.

Pe această cale, DRDP Iași își exprimă regretul la trecerea sa în neființă și transmite sincere condoleanțe familiei îndoliate.

Drum lin spre ceruri, drag coleg!

 

Please follow and like us:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *