Un mărginean preluat de Poliție și trimis la pușcăria din Botoșani pentru infracțiuni rutiere

Luni seară, pe la ora 19.30, Secția 3 Poliție Rurală Marginea a primit spre aplicare un mandatul de executare a pedepsei închisorii emis de Judecătoria Rădăuți, față de un bărbat de 38 de ani, din comuna Marginea, condamnat la 1 an și 2 luni închisoare cu executare, pentru săvârșirea infracțiunii de „conducerea pe drumurile publice a unui vehicul cu permisul de conducere anulat”.

Bărbatul a fost identificat de polițiști pe raza localității de domiciliu, fiind reținut, escortat și încarcerat în Penitenciarul Botoșani. Ar fi un prim rezultat curajos al polițiștilor din Marginea care se confruntă în ultima perioadă cu o presiune mare din partea deținătorilor de automobile din această importantă comună a județului, cu sau fără permis de conducere.

Reamintim că doar în ultimele zile, au fost înregistrate mai multe evenimente rutiere a căror actori au fost șoferii din comuna Marginea. Viteze cu mult peste limita legală în localitate, conducerea sub influența alcoolului, acte de ultraj la adresa polițiștilor, etc.

Please follow and like us:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *