Un metru cub de lemn în plus față de avizul de însoțire, i-a adus o amendă de 4000 de lei unui șofer prins de polițiști la Vicov

Ieri după amiază, 05.04.2019, la ora 17.55, o patrulă de poliţie din cadrul Poliţiei oraşului Vicovu de Sus, aflându-se în exercitarea atribuţiilor de serviciu pe strada Ştefan cel Mare, pe raza oraşului Vicovu de Sus, a efectuat semnalul regulamentar de oprire pentru autoutilitara marca FORD TRANSIT, înmatriculată în Portugalia, care se deplasa pe direcţia Brodina – Vicovu de Sus.

Conducătorul autoutilitarei a fost identificat în persoana numitului P.C., în vârstă de 42 de ani, din comuna Frătăuţii Noi,  care transporta material lemnos.

Fiindu-i solicitat să înmâneze documente personale, ale autoutilitarei şi cele privitoare la încărcătura, bărbatula înmânat documentele solicitate inclusiv avizul de însoţire primar, cantitatea indicată fiind de 3,4 mc lemn foc fag. Întrucât era vizibil faptul că materialul lemnos care era transportat nu corespundea cu cantitatea de material lemnos din avizul de însoţire primar prezentat, s-a luat măsura conducerii autoutilitarei la Ocolul Silvic Falcău unde personalul silvic a procedat la inventarierea materialului lemnos, stabilind că este vorba despre cantitatea de 4,4 mc lemn foc fag.

Întreaga cantitate de material lemnos, a fost confiscată şi dată în custodie personalului silvic din cadrul  Ocolului Silvic Falcău – Cantonul Silvic Fălcăuţi.

Bărbatul a fost sancționat contravențional cu amendă în valoare de 3000 de lei.

Totodată, conducătorul auto a fost amendat cu 1000 de lei, pentru lipsă RCA, fiind reţinute certificatul de înmatriculare şi plăcuţele cu numărul de înmatriculare.

Please follow and like us:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *