UN MINOR A LUAT ATV-UL APARȚINÂND TATĂLUI SĂU, FĂRĂ ȘTIREA PĂRINȚILOR ȘI ÎMPREUNĂ CU UN PRIETEN AU PLECAT LA CUMPĂRĂTURI, LA MARGINEA

Ieri, 28.08.2018, ora 15.30, o patrulă din cadrul Secției 3 Poliție Rurală Marginea, a oprit pentru control la intersecția unui drum comunal neclasificat din comuna Marginea, cu DN 17A, ATV-ul condus de un minor de 17 ani din municipiul Rădăuți, ce nu avea aplicată plăcuța cu numărul de înmatriculare.
În urma verificărilor efectuate în bazele de date, polițiștii au constatat faptul că minorul nu posedă permis de conducere pentru nicio categorie auto, iar vehiculul condus este înmatriculat în România, cu I.T.P. și asigurare valabile.
Din primele cercetări, polițiștii au stabilit faptul că, minorul a luat ATV-ul aparținând tatălui său, fără știrea părinților și împreună cu un prieten, s-a deplasat la un magazin din comuna Marginea, fiind oprit de polițiști.
În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracțiunilor de „conducerea unui vehicul fără permis de conducere” și „furt în scop de folosință”, ce va fi soluționat procedural.

Please follow and like us:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *