Un minor de 13 ani din Marginea a furat din casă 400 de euro pe care i-a cheltuit cu prietenul său, cumpărând jocuri online

Marți dimineață, pe la orele 09.05, lucrătorii de poliție din cadrul SPR 3 Marginea au fost sesizați prin 112 de către un bărbat de 39 ani, din comuna Marginea, cu privire la faptul că fiul său a luat suma de 400 euro  din casă și a dat banii unui alt copil.

Polițiștii au stabilit că la data de 15.03.2021, orele 20.30, bărbatul se afla la locuința de domiciliu împreună cu familia, iar soția acestuia a constatat faptul că dintr-o cutie aflată în locuință, îi lipsea suma de 400 euro.

Bănuind că banii și i-au însușit copiii săi, a purtat discuții cu aceștia, astfel că  fiul său de 13 ani, a recunoscut că a luat suma de 400 euro pentru a o împrumuta unui coleg de școală, cu ceva timp în urmă.

Ieri, în vederea clarificării situației ivite, bărbatul păgubit de fiul său s-a deplasat la Liceul Tehnologic ”Vasile Gherasim”, unde a purtat discuții atât cu directorul școlii, cât și cu  tatăl minorului de 12 ani, persoana indicată de fiul său că ar fi primit banii cu împrumut.

Cu prilejul discuțiilor purtate, cei doi băieți, în prezența părinților au recunoscut că suma respectivă a fost cheltuită pentru achiziționarea de jocuri online.

Persoana vătămată nu a formulat plângere penală împotriva fiului său însă, avându-se în vedere aspectele sesizate, lucrătorii de poliție din cadrul SPR3 Marginea au întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiuni de ”furt”.

 

Please follow and like us:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *