Un minor din Valea Moldovei care a băut antigel dus în stare gravă la spital

Ieri, 20.06.2019, ora 13.00, agenții Postului de Poliție Valea Moldovei au fost sesizaţi cu privire la faptul că un minor a consumat antigel și se află în stare gravă.

Din cercetările făcute de polițiști a rezultat faptul că minorul locuieşte, de aproximativ 13 ani, la domiciliul la rudele sale din comuna Valea Moldovei.

Rudele au supus că băiatul a început de aproximativ doi ani de zile să aibă probleme psihice, motiv pentru care a fost în atenția medicului psihiatru și a psihologului, fiindu-i prescrise diferite tratamente de către aceștia, în trecut având mai multe tentative de suicid.

În dimineața zilei de 20.06.2019, în jurul orei 03.00, minorul s-a trezit și a susținut că nu se simte bine, iar în jurul orei 08.00 starea acestuia s-a agravat, motiv pentru care s-a solicitat intervenția unui echipaj de ambulanță.

Băiatul a fost transportat cu ambulanța la Spitalul Județean Suceava, pentru acordarea de îngrijiri medicale, fiind diagnosticat cu „indigestie”, posibil intoxicație cu antigel.

În cauză nu sunt suspiciuni cu privire la săvârșirea vreunei infracțiuni.

Please follow and like us:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *