UN MINOR DIN VICOVUL DE SUS A SUSTRAS AUTOTURISMUL FRATELUI SĂU IAR CÂND A DAT OCHII CU POLIȚIȘTII A LUAT-O LA SĂNĂTOASA

La 08.09.2018, ora 01.00, în timp ce acționa pe DN 2E, din comuna Marginea, o patrulă din cadrul Secției 3 Poliție Rurală Marginea, a efectuat semnal regulamentar de oprire unui autoturism înmatriculat în străinătate, însă, conducătorul auto nu s-a conformat, motiv pentru care, s-a procedat la urmărirea acestuia cu semnalele acustice și luminoase ale autospecialei de poliție, până în comuna Arbore, unde s-a reușit blocarea în trafic. Conducătorul auto a fost identificat de polițiști ca fiind un minor de 17 ani, din orașul Vicovu de Sus.
În urma verificărilor efectuate, polițiștii au constatat faptul că minorul nu posedă permis de conducere pentru nicio categorie auto, iar vehiculul ce aparține fratelui său, a fost sustras de acesta în cursul serii de 07.09.2018, în jurul orei 23.00 și condus pe drumurile publice.
În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracțiunilor de „furt în scop de folosință” și „conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul fără a poseda permis de conducere”, ce va fi soluționat procedural.

Please follow and like us:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *