Un minoritar din Mironu a căzut în buză, de beat ce era. Pentru un plus de dramatism a anunțat la urgențe că a căzut dintr-o căruță care nu există

În legendarul sat Mironu  din comuna Valea Moldovei s-a petrecut un nou eveniment, ieri după amiază. De această dată nu a mai fost vorba de un conflict între familiile rivale aparținând minorității majoritare din localitate. Mai mult, se pare că individul pentru care s-a cerut sprijinul serviciilor de urgență prin 112 nici măcar nu a căzut din căruță cum au anunțat cei din familie ci pur și simplu s-a îmbătat și a căzut în buză.

Sâmbătă pe la ora 15.40, polițiștii Secției de Poliție Rurală nr. 10 Gura Humorului au fost sesizați prin 112 de către Anton Plaiu, din satul Mironu, comuna Valea Moldovei, cu privire la faptul că un bărbat a căzut din căruță și s-a lovit la buză.

A fost identificat apelantul, care a declarat faptul că în jurul orei 15.30 a venit la domiciliul său Dragoș Plaiu, de 35 ani, din aceeași localitate și i-a cerut să apeleze 112 pentru a solicita ambulanța întrucât a căzut din căruță și s-a lovit la buză. Mesajul a fost transmis, deși la fața locului nu văzuse nicio căruță, numai pe Dragoș Plaiu lovit la buză.

Polițiștii au investigat evenimentul și au stabilit că cele sesizate nu se confirmă. Dragoș Plaiu nu deține atelaj hipo, iar în jurul orei 15.00 fiind sub influența băuturilor alcoolice a căzut în curtea locuinței sale în timp ce se bălăngănea.

A intervenit un echipaj al ambulanței care l-a transportat pe bărbat la Spitalul Județean Suceava în vederea acordării de îngrijiri medicale unde s-a stabilit ca diagnostic prezumtiv ,,plagă contuză buză superioară”.

Cel în cauză a fost testat cu aparatul etilotest rezultatul fiind de 0.90 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Please follow and like us:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.