Mopan Suceava
Actualitate

Un mopedist a ajuns la spital după ce a lovit un câine care i-a tăiat calea, aseară, pe Calea Unirii

Joi seară, la Spitalul Județean de Urgență Suceava s-a prezentat un bărbat care  a declarat că a fost implicat într-un eveniment rutier în timp ce se deplasa cu mopedul pe Calea Unirii. Din municipiul reședință de județ.

El a declarant polițiștilor că la data de 28.07.2022, în jurul orei 22.00, în timp ce se deplasa cu mopedul pe Calea Unirii din municipiul Suceava, mergând spre zona centrală, în zona Spitalului Bethesda a fost surprins de un câine care a pătruns pe partea carosabilă, pe banda sa de circulație, și a intrat în coliziune cu acesta. Mopedistul s-a dezechilibrat și a căzut de pe vehicul. Întrucât a suferit leziuni, acesta s-a prezentat la U.P.U. din cadrul Spitalului Județean de Urgență Suceava.

Conducătorul mopedului a fost testat cu aparatul etilometru, rezultatul fiind 0,00 mg/l alcool pur în aerul expirat, iar ulterior i s-au recoltat mostre biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.

La unitatea medicală, victimei i s-au acordat îngirjiri medicale și a fost diagnosticat cu „contuzie cot stâng și genunchi drept, escoriații pumn drept„.

În cauză s-a întocmit dosar de cercetare penală sub aspectul savârşirii infracţiunii de  „vătămare corporală din culpă”.

Please follow and like us:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *