Un moș de 83 de ani din Brodina, prădat de 1700 de lei chiar de vecinul pe care îl chemase la masa de Paște

Un bătrân de 83 de ani din Brodina a reclamat la Poliție că un vecin pe care îl chemase în casă să cinstească un pahar și să se ospăteze în ziua de Paște, l-a prădat de 1700 de lei. Acesta din urmă a fost găsit de polițiști chiar în casa moșului, după două zile de la furt, aflându-se în starea avansată de ebrietate.

Marți înainte de amiază, poliţiștii oraşului Vicovu de Sus au fost sesizaţi prin 112 de către un bătrân  83 ani, din comuna Brodina, care a reclamat faptul că un vecin de-al său i-a sustras suma de 1700 de lei.

Din cercetări s-a stabilit că pe data de 28 aprilie, bătrânul l-a contactat telefonic pe vecinul său, un bărbat de 62 ani, Dumitru S. și l-a invitat la masă. Cei doi au servit băuturi alcoolice pe parcursul întregii zile, după care, spre seară, vecinul mai tânăr a plecat la domiciliul său.

În dimineața zilei de 29 aprilie, a doua zi de Paște, în jurul orei 11.00, bătrânul a constatat furtul sumei de 1700 de lei, bani pe care îi păstra într-un portofel, în dulap.

Pe 30 aprilie, în jurul orei 11.00, moșul păgubit a fost vizitat de o cunoștință căreia i-a spus despre furtul sumei de bani. Aceasta din urmă l-a convins să sune la 112 și să solicite intervenția organelor de poliție.

S-a demarat cercetarea la fața locului, ocazie cu care autorul faptei, Dumitru S., a fost identificat din nou la domiciliul persoanei vătămate, fiind în stare avansată de ebrietate.

În cauză s-a întocmit dosar de cercetare penală sub aspectul săvârşirii infracţiunii de „furt”.

Please follow and like us:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *