Un motociclist de 19 ani, fără permis, din Dumbrăveni s-a luat la întrecere astă noapte cu polițiștii, prin Suceava. În cele din urmă s-a răsturnat pe șosea la ieșirea către Adâncata

Aseară, înainte de miezul nopții, echipajul de poliție rutieră din cadrul Poliției municipiului Suceava s-a deplasat în zona cartierului Burdujeni, unde, pe strada Calea Unirii a înregistrat cu aparatul radar o motocicletă care circula pe direcția Suceava –Adâncata, având viteza de 103 km/h. Procedând la urmărirea acesteia, pe str. 22 Decembrie a municipiului, înaintea zonei de serpentine către direcția Adâncata, conducătorul motocicletei, după ce a efectuat o manevră de depășire a unui autotren, a pierdut controlul asupra direcției de deplasare și s-a răsturnat pe partea carosabilă.

În urma accidentului, persoana care era transportată în partea din spate a motocicletei marca Yamaha a fost identificată ca fiind S.C., de 21 ani, din comuna Dumbrăveni, a suferit leziuni ușoare.

Motocicleta a fost condusă de către P.M., de 19 ani, din aceeași comună Dumbrăveni, care nu este posesor de permis de conducere categoria A.    

Motociclistul  curajos a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ, după care i s-au prelevat mostre biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.

În cauză s-a întocmit dosar penal, sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de: „vătămare corporală din culpă” și „conducerea unui vehicul fără permis de conducere”.

 

Please follow and like us:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Centrul de preferințe pentru confidențialitate

Necessary

Advertising

Analytics

Other