Mopan Suceava
Actualitate

Un motociclist fără permis a făcut astă noapte legea pe străzile Sucevei. După o cursă lungă, cu viteze de 130 de kilometri pe oră, a fost oprit cu greu de polițiști la ieșirea din oraș

Astă noapte, pe la ora  0.40, o patrulă din cadrul Poliţiei municipiului Suceava – Biroul Rutier, a înregistrat pe strada Ștefan cel Mare cu aparatul radar montat pe autospeciala de poliție, o motocicletă Honda, înmatriculată în Irlanda, care circula cu viteza de 114 km/h în zonă cu limitare 40 km/h, care venea de pe  bulevardul  1 Mai către strada Ana Ipătescu.

S-a procedat la efectuarea semnalului regulamentar de oprire, motociclistul a oprit iniția, dar când a fost somat să oprească vehiculul și să scoată cheile din contact, acesta a demarat în trombă, cu viteză maximă.  Polițiștii au pornit în  urmărirea motociclistului pe strada  Ana Ipătescu, bulevardul  Calea Unirii ( unde a fost înregistrat de aparatul radar circulând cu viteza de 131 km/h în zonă cu limitare 40 km/h), în parcarea Iulius Mall Suceava, str. Energeticianului (unde a fost înregistrat de aparatul radar circulând pe sensul opus de deplasare cu viteza de 114 km/h în zonă cu limitare 50 km/h), strada Mirăuți (unde a fost înregistrat de aparatul radar circulând pe sensul opus de deplasare, cu viteza de 138 km/h în zonă cu limitare 50 km/h), a pătruns din nou pe Calea  Unirii, fără a acorda prioritate de trecere vehiculelor care circulau regulamentar, și-a continuat cursa pe strada Ana Ipătescu, strada Mitropoliei, strada Parcului, D.J. 208,  aici reușindu-se blocarea și oprirea motocicletei în condiții de siguranță.

După verificarea datelor de stare civilă în bazele de date ale Poliției Române s-a stabilit faptul că motociclistul  tupeist se numește Bogdan C.,  iar el nu deține permis de conducere corespunzător categoriei vehiculului pe care l-a condus.

Bogdan C. a fost testat cu aparatul etilometru, rezultatul afişat fiind 0,00 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Individula fost sanctionat contravențional cu amenzi totale în cuantum de 17.805 lei și i s-a întocmit dosar penal, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ,, conducerea unui vehicul fără permis de conducere”.

 

 

 

Please follow and like us:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *