Mopan Suceava
Evenimente

Un motociclist fără permis a murit ieri la Humor, după ce s-a răsturnat cu vehiculul în afara șoselei

Un motociclist din Gura Humorului și-a pierdut viața ieri, după ce s-a răsturnat cu vehiculul în decor. Motocicleta nu era înmatriculată iar bărbatul nu deținea permis de conducere.

 În ziua de 01.08.2021, în jurul orelor 1130, D/M., de 51 ani, din Gura Humorului, în timp ce conducea o motocicletă  marca Daelim, fără a avea aplicate plăcuţe cu numere de înmatriculare/înregistrare, în interiorul localităţii, pe strada Voroneț, având direcţia de deplasare Schitul Voroneț către orașul Gura Humorului, pe fondul neadaptării vitezei la condiţiile de drum în curbă la dreapta şi a lipsei de experienţă în conducere (nu poseda permis de conducere pentru niciun fel de categorie de vehicule), a pierdut controlul asupra direcţiei, a pătruns pe sensul opus de circulaţie şi a rulat în afara părții carosabile, în partea stângă, după care s-a dezechilibrat şi a căzut în afara părții carosabile pe spațiul verde.

În urma accidentului a rezultat decesul motociclistului, cadavrul acestuia fiind transportat la morga Spitalului Orăşenesc Gura Humorului în vederea efectuării necropsiei.

Polițiștii spun că sunt suspiciuni privind decesul motociclistului care ar putea fi din cauze patologice, lucru care va fi stabilit  după efectuare necropsiei de către medici din cadrul SML Suceava.

Please follow and like us:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *