Un nou scandal în piațeta din zona Albina. Cinci indivizi s-au luat la bătaie în plină zi. Agresorii au fost săltați și duși la sediul poliției municipale, fiind amendați pentru scandal și pentru că nu purtau mască

Zona din fața magazinului Albina din cartierul George Enescu a fost în această după amiază din nou scena unui scandal pentru aplanarea căruia au trebuit să intervină polițiștii.

În jurul orei 18.00, trei tineri cu vârste de 19, 21 si 22 ani (toți din cartierul Burdujeni) au intrat intr-un conflict verbal în zona Albina cu 2 bărbați de 26 si 30 ani, suceveni de asemenea. Cei trei i-au lovit pe ceilalți doi care  au suferit răni superficiale care nu necesită  îngrijiri medicale. Victimele au refuzat să depună plângere pentru lovire. Cei trei agresori au fost duși la sediul Poliţiei Municipiului Suceava și după ce au fost audiați au fost sancționați fiecare cu câte 500 lei la Legea 61/1991 pentru provocare de scandal și cu câte 500 lei fiecare la Legea 55/2020 pentru lipsa măștii de protecție. În total celor trei scandalagii  li s-au aplicat amenzi de 3000 lei.

Piațeta din fața magazinului Albina este de mai multă vreme un loc predilect din municipiul Suceava pentru producerea de scandaluri. Periodic, polițiștii trebuie să intervină pentru a-i liniști pe indivizii care tulbură ordinea și liniștea publică, aceste intervenții lăsându-se îndeobște cu amenzi care au destul de puțin efect. Dovada este că, după câteva zile de liniște, aceștia revin în zonă și își reiau vechile obiceiuri. Centrul de gravitație pentru majoritatea dintre ei îl reprezintă barul cu păcănele de la demisolul clădirii în care funcționează magazinul Cvartet și băncile din fața acestuia, folosite de  petrecăreți până târziu în noapte, indiferent de anotimp, pentru a-și face cunoscute apucăturile, spre disperarea locuitorilor din zonă.

Ieri după amiază zona a fost din nou împânzită de polițiști și jandarmi care au luat la întrebări pe toți cei aflați fără treabă prin zonă.

Please follow and like us:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *