Mopan Suceava
Actualitate

Un nuntaș beat, violent și recalcitrant a fost încătușat la salonul ”Magic”, terminându-și petrecerea în Burdujeni, la Psihiatrie

Sâmbătă seară, pe la orele 21:55, lucrătorii Poliției municipiului Suceava au fost sesizați prin 112 cu privire la faptul că la salonul de nunți „Magic” din cadrul Prestige Ball Room un individ face scandal.

La fața locului s-a deplasat două echipaje din cadrul Biroului Ordine Publică, care l-au identificat pe holul de acces al sălii de nunți pe Traian U., , persoană indicată de mai mulți participanți la eveniment, că ar fi cel care se manifesta agresiv fizic și verbal, în stare avansată de ebrietate, fiind extrem de recalcitrant. Acestuia i s-a solicitat să fie cooperant și să aibă un comportament adecvat,  însă nu s-a supus, astfel încât a fost încătușat și dus la sediul Poliției municipale, unde a continuat să fie extrem de recalcitrant, și agitat fizic și verbal, fiind necooperant pe toată durata transportului acestuia, motiv pentru care a fost solicitată intervenția unui echipaj SAJ Suceava pentru a-l prelua și transporta la Spitalul Județean Suceava pentru a fi consultat din punct de psihiatric. Ulterior, acesta a fot dus la Secția de Psihiatrie Burdujeni, unde a rămas internat.

Două persoane care au participat ca invitați la evenimentul ce avea loc la salonul de nunți „Magic” care au fost agresate de Traian U., au anunțat că doresc să formuleze plângere penală împotriva acestuia.

Nuntașului violent i-a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de „lovirea sau alte violențe”.

Please follow and like us:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *