Mopan Suceava
Actualitate

Un pescar angajat al firmei PESCO FAL și-a găsit sfârșitul înecat în iazul de la Bosanci

Luni seară. După ora 17.00,  lucrătorii Secţiei 2 de Poliţie Rurală Ipoteşti au fost sesizaţi prin 112 cu privire la faptul că un angajat al firmei PESCO FAL din Fălticeni, a fost găsit înecat într-un iaz din comuna Bosanci pe care firma îl administrează.

Ilie G. era angajat al societății ca  muncitor piscicol. Pe la ora 16:30, administratorul iazului a observat că constatat că acesta întârzie să revină de pe iaz la punctul de lucru, s-a deplasat pe malul aflat pe teritorul administrativ al comunei Bosanci. Aici, lângă o barcă,  l-a găsit pe bărbat  în apă, cu fața în sus, inconștient.

Administratorul iazului împreună cu un alt angajat, l-au scos la mal pe Ilie G. și i-au acordat manevre de prim ajutor, apelând totodată  la 112.

Echipajul medical sosit la fața locului a constat că omul era decedat, fără a mai răspunde la manevrele de resuscitare.

Trupul neînsuflețit nu prezenta urme de violență, fiind ridicat și transportat la morga Spitalului Județean Suceava în vederea efectuării necropsiei și stabilirii cu exactitate a cauzei decesului.

S-a întocmit dosarul penal sub aspectul comiterii infracțiunilor de ”uciderea din culpă”, ”neluarea măsurilor legale de securitate și sănătate în muncă”, și ”nerespectarea măsurilor legale de securitate și sănătate în muncă”, cercetările fiind continuate de către lucrătorii Postului de Poliție Bosanci.

Evenimentul a fost anunțat către I.T.M. Suceava de către administratorul iazului.

Please follow and like us:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *